Så enkelt bidrar du til vekst!

Mange bekker små, gjør en stor Å!

Selv om du aldri har lykken med deg i Lotto,
kan du fortsatt være med og hjelpe barn og unge lykkes i livet!

 

Det er hevet over en hver tvil at fysisk aktivitet er viktig for barn og unge. Samtidig reduseres antall gymtimer i skolen og stadig flere barn velger passive aktiviteter, som mobilspill mv, i stedet for å holde seg i aktivitet. Du har kanskje selv lagt merke til dette?

Heldigvis finnes det et frivillig Norge, et frivillig Norge også vi som er med Finnsnes IL Turn er en del av. Og hvem er vi? Jo, vi er meg og deg og mange med oss. Vi som ønsker å kunne bidra til positive opplevelser for våre barn og unge, vi som ønsker å utfordre, gi følelse av mestring og vekst, ja rett og slett være med og skape en solid grunnmur våre barn og unge kan bygge resten av livet på.

Finnsnes IL Turn er medlem av Norges Gymnastikk og Turnforbund, som har slagordet ”Grunnlaget legges i gym og turn”. Det betyr at vi satser på mangfold og bredde i barneidretten, samtidig som vi ønsker å gi barn og unge et allsidig og robust motorisk grunnlag, i tillegg til psykiske og sosiale ferdigheter for videre utvikling. Og det kommer deg til gode!

Turning

Slik kan du være med og bidra

Alle har vi ulike måter og muligheter å bidra på. Noen engasjerer seg i styre og stell, noen som trenere, andre er med og hjelper når ulike arrangement skal gå av stabelen. Mulighetene er mange.

Det er veldig enkelt å gi støtte ved å sette inn et lite beløp på Finnsnes IL Turn sin konto 47761820709 (Merk gjerne med «Gave»).

Men visste du at en av de enkleste måtene du kan bidra på er gjennom Grasrotandelen til Norsk Tipping? Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte Finnsnes IL Turn, samtidig som verken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.

Så uten å måtte tenke på det, er du med på å skape sunn aktivitet blant barn og unge. ”Men jeg tipper ikke så mye, så om jeg er med eller ikke betyr ingenting fra eller til” tenker du kanskje? Det er her vi oppfordrer deg til å heller tenke at mange bekker små, gjør en stor Å! For det gjør det! 

Gi din støtte og bidra du også

På denne siden https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=97992295 ser du hvor mange personer som gir sin Grasrotandel til Finnsnes IL Turn per nå. Vi vil veldig gjerne ha deg også med! Ditt bidrag vil bety mye for barneidretten her hjemme.

Her følger en kort oversikt over hvordan du gjør det:

•Hos kommisjonæren

•Via mobilspill hos Norsk Tipping

•På Norsk Tipping sine nettsider

•Via SMS, send Grasrotandelen 979922957 til 2020 – Dette er kanskje den enkleste måten. Og det kan du gjøre akkurat nå. Fort gjort.

 

PS! Etter du har registrert deg kan du dele lenken videre til en du vet ønsker å støtte en god sak!

Finnsnes IL Turn har mer enn 250 barn og unge i aktivitet én eller flere ganger i uken. Vi har mer enn 50 trenere som står på for å gi turnerne et best mulig tilbud, slik at de kan vokse og utvikle seg både fysisk, psykisk og sosialt. Dagens barn og unge er fremtidens voksne. La oss gi dem et solid grunnlag!

Grunnlaget legges i gym og turn!